Bemiddeling voor ZZP'ers in de GGZ

Sluit je aan bij de PRTD Squad!

Ben jij zzp’er in de GGZ en wil je de hoogste kwaliteit zorg leveren aan cliënten? En vind je het belangrijk om dat te doen in uitdagende zzp opdrachten waar jij voldoening uit haalt? Dan zoeken wij jou!

We hebben een groeiend aantal opdrachtgevers in de GGZ die voor een korte of lange periode zzp’ers willen inhuren. Om aan de vraag te voldoen zijn we op zoek naar nieuwe leden voor onze community, de PRTD Squad. Ook lid worden? Meld je aan!

WAAROM ZORGPROFESSIONALS VOOR PRTD KIEZEN

ALTIJD VOLDOENDE AANBOD IN WERKBARE UREN EN SHIFTS

Door het ruime aanbod aan beschikbare werkuren op de zorglocaties kunnen we onze zzp zorgprofessionals altijd diensten aanbieden die passen in hun schema.

ONZE PLANNERS STAAN ALTIJD VOOR JE KLAAR

Je hebt direct contact met onze planners en backoffice medewerkers die je helpen met vragen en alles rondom de planning van jouw diensten.

BINNENKORT REGEL JE ALLES IN ONZE NIEUWE PRTD APP

Momenteel werken we hard aan onze eigen PRTD app, waarmee je veel zelf kunt regelen, zowel aan de planning als de financiële kant van ons werk.

RUIM AANBOD TRAININGEN (MET KORTING)

Bij PRTD hebben we een ruim aanbod aan trainingen, zodat jij je als zorgprofessional kunt blijven ontwikkelen. Als lid van onze PRTD Squad ontvang je 25% korting op onze trainingen.

Sluit je aan bij de PRTD Squad, zo werkt het

  1. Vul het aanmeldformulier in.
  2. Onze recruiter verwerkt jouw aanmelding. Vervolgens checkt Anneloes het papierwerk (diploma’s, certificaten en andere toegestuurde documenten).
  3. We nemen contact met je op voor een telefonisch gesprek. Hebben we een klik? Dan nodigen we je uit voor een nadere kennismaking bij ons op kantoor in Rotterdam.
  4. We ontvangen je in onze bioscoop (ja echt!). We leggen je alles uit over onze werkwijze en beantwoorden jouw vragen. Is er een match? Dan kun je je gelijk inschrijven en ben je officieel lid van onze PRTD Squad! Op naar de eerste opdracht 😊.

Heb je nu al een vraag of wil je eerst meer informatie voordat je je aanmeld? Neem dan contact op met één van onze recruiters.

Wij zijn er voor alle cliënten in de GGZ

We streven ernaar om elke dag de beste zorg te leveren aan alle doelgroepen in de GGZ. Van mensen in de verslavingszorg tot mensen in de forensische zorg.

Zo zorgen we er samen met jou voor dat iedere cliënt de zorg krijgt die hij of zij verdient en dat jij afwisselend en uitdagend werk kunt doen waar je voldoening uit haalt.

Meld je aan als zorgprofessional

Ben je klaar om lid te worden van onze PRTD Squad? Vul dan jouw gegevens in en we spreken elkaar snel. Nadat je aanmelding is binnengekomen, neemt één van onze recruiters contact met je op. Je hoort zo snel mogelijk van haar. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

Klaar om samen de zorg naar
een hoger niveau te tillen?