Onze diensten

altijd zorgprofessionals beschikbaar!

zorgbemiddeling & detacheren

Veel vacatures? Op zoek naar geschikte zorgprofessionals? PRTD denkt graag met je mee.

Met een database van honderden zzp’ers en een expansief netwerk zijn wij in staat om de juiste match te maken tussen jouw vraag en de juiste zorgprofessional.

Met kennis als basis bouwt PRTD
aan een betere toekomst voor de zorg

gediplomeerde en gecertificeerde zorgprofessionals met duo-check

recruitment

Samen met de opdrachtgever stellen wij een zeer specifieke en doelgerichte personeelsanalyse op. Hiermee gaan wij vervolgens intensief aan de slag. Het resultaat is die ene medewerker waar je al zo lang naar zoekt.

De potentiële medewerkers doorlopen een intensief voortraject om hun geschiktheid te testen. Bij PRTD bieden wij een breed scala aan trainingen aan om zo te garanderen dat de medewerker ook echt dé medewerker is waar je naar op zoek bent. Daarnaast zorgen we er op deze manier ook voor dat de medewerker alle benodigde kwaliteiten bezit en beheerst.

continu verbeteren

Training & coaching

Onze basis ligt bij het geven van trainingen en coaching. Wij zetten graag mensen in hun kracht en vinden het fijn om mensen te helpen. Onze gedreven en kundige trainers bieden jou richting met betrekking tot het werken in de zorg of de publieke sector.

Heb je persoonlijke problemen? Bijvoorbeeld: veel stress op de werkvloer? Wij leren jou hoe jij hier mee om kunt gaan. Ook problemen binnen jouw organisatie lossen wij graag samen op.

Klaar om samen de zorg naar
een hoger niveau te tillen?