Assertiviteitstraining

Vind je het lastig om ”nee” te zeggen en ga je lastige situaties uit de weg? Je wilt bijvoorbeeld een salarisverhoging, maar durft er bij je werkgever niet over te beginnen. Ga je te vaak aan jezelf voorbij en wil je hier graag verandering in brengen? Dan is een assertiviteitstraining zeker iets voor jou!

Dit zijn veel voorkomende situaties. Het vraagstuk ligt niet bij de ander, maar bij onszelf. Hoe kun je voor je overtuigingen staan, en hoe sta je sterker in je schoenen?
Door middel van deze assertiviteitstraining gaan we aan de slag met jouw egopositie en hoe we deze kunnen versterken, wat leidt tot het vergroten van jouw zelfvertrouwen en het laten gelden van jouw stem. Ben je het zat om over jezelf heen te laten lopen? Zet de eerste stap in de goede richting, en neem contact met ons op!

  • Groepen: ± 1-12 personen per training.
  • Duur: 6 dagdelen van 4 uur (24 uur in totaal).
  • Na afloop: coachtraject van minimaal 3 sessies om niet helpende overtuigingen aan te gaan en de assertiviteit te borgen.
  • Deze training kan afgestemd worden op individuele situaties en ontwikkelvragen. In dat geval komen wij dan eerst langs voor een intakegesprek.