Communicatietraining

Alles wat wij doen is communicatie, maar hoeveel verstaan wij daarvan? Of je nu tegen uw collega, partner of cliënten praat; hoeveel verstaan zij van jouw communicatie? Daarbij komt ook: zeg je wel wat jij bedoelt te zeggen? Congruent zijn met wat je uitstraalt is ook onderdeel van communiceren. Communicatie is macht.

Alles wat wij doen is communicatie, maar hoeveel van die communicatie begrijpen wij echt goed? Of je nu met je collega, partner of cliënten praat; hoeveel begrijpen zij van jouw communicatie? Daarbij komt ook: zeg je wel wat je bedoelt te zeggen? Congruent zijn met wat je uitstraalt is ook onderdeel van communiceren. Communicatie is macht.

Deze communicatietraining geeft inzicht in hoe communicatie werkt én hoe je dit het best kunt uitvoeren. Door gebruik te maken van de juiste communicatie kun je conflicten vermijden, je assertiviteit vergroten en jezelf meer kracht geven.
We communiceren de hele dag door en willen daarbij ook graag gehoord worden.

Begrijp je hoe belangrijk de juiste communicatie is en wil je jezelf hierin verbeteren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

  • Groepen: ± 1-12 personen per training.
  • Duur: 4 dagdelen van 4 uur. Totaal: 16 uur.
  • Na afloop: terugkomdag na 6 maanden.

Deze training kan worden afgestemd op de individuele situatie en ontwikkelvragen. In dat geval komen wij langs voor een intakegesprek.