Omgaan met stress

Ben je altijd moe en kosten de kleinste dingen je al te veel energie? Zijn hoofdpijn, nekpijn en andere fysieke klachten een dagelijks probleem? Raak je al gestrest bij de gedachte aan werk, en ben je zelfs bang voor een burn-out? Dan is de training ‘Omgaan met stress’ iets voor jou!

Het kan zijn dat stress de boosdoener is van dit alles. Hoe langer je met stress blijft zitten, hoe meer klachten je zult ervaren.

Wil je jezelf vrij voelen en weer kunnen genieten van alles om je heen? Met behulp van deze training gaan we kijken waar de stress vandaan komt en hoe jouw lichaam hier op reageert. We pakken de oorzaak aan en zorgen dat deze verdwijnt. Zo ga je voor jezelf kiezen. Je bent niet langer bang voor de dag van morgen, maar gaat de strijd aan. Je hoeft dit niet alleen te doen, want onze ervaren trainers lopen met je mee. Ga je eindelijk voor jezelf kiezen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

  • Groepen: ± 1-8 personen per training.
  • Duur: 6 dagdelen van 4 uur. (24 uur in totaal)
  • Na afloop: Bij een burn-out of vergelijkbare klachten raden wij aan om na de trainingen een coachingstraject te starten voor de duur die nodig is. Hierin helpen wij jou om voor eens en voor altijd af te rekenen met jouw stress.
  • Deze training kan specifiek afgestemd worden op individuele situaties en ontwikkelingsvragen. In dat geval komen wij langs voor een intakegesprek.