Organisatiecoaching

Moeten er binnen jouw organisatie complexe leer- of veranderprocessen ingezet worden? Wanneer de organisatie een andere koers gaat varen kan er een organisatiecoach ingezet worden om deze veranderprocessen binnen jouw organisatie of bedrijf te begeleiden.

Moeten er binnen jouw organisatie complexe leer- of veranderprocessen ingezet worden? Wanneer de organisatie een andere koers gaat varen kan er een organisatiecoach ingezet worden om deze veranderprocessen binnen jouw organisatie of bedrijf te begeleiden. Dit kan handig zijn omdat veranderingen een grote impact kunnen hebben op de medewerkers en sfeer binnen een bedrijf. Een organisatiecoach kan dan de oplossing zijn.

Deze coach gaat het team begeleiden om binnen jouw bedrijf of organisatie te vernieuwen of om zo het leervermogen van jouw team of organisatie te vergroten. Door deze begeleiding is er onder jouw medewerkers duidelijkheid en vindt de verandering stap voor stap plaats. Is een organisatiecoach wat voor jou? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

  • Aantal personen: ± 6-12 personen met 1 trainer, boven de 12 personen 2 trainers.
  • Duur: variërend
  • Aantal sessies: onbeperkt, nader te bepalen
  • Kosten: neem vrijblijvend contact met ons op!