Begeleide intervisie voor de zorg

De wet WKKGZ stelt ‘Regelmatig reflecteren op jouw handelen via intervisie’ als een verplichting voor zzp’ers in de zorg. Intervisie stelt je in staat om te leren van jouw werkervaring via een onderzoekend gesprek met andere zorgprofessionals. Zo’n gesprek kan op verschillende manieren bijdragen aan je professionaliteit en vakbekwaamheid.

PRTD organiseert begeleide intervisies waarbij meerdere zzp’ers reflecteren op hun uitgevoerde werk. De deelnemers delen allen hun werkervaring met de groep, reflecteren daarop en creëren zo samen leermomenten.

Na afloop zorgen wij voor een gedegen verslag dat je in jouw persoonlijk ontwikkelplan kan verwerken. Zo voldoe je aantoonbaar aan je verplichtingen.

Goed om te weten: als je lid bent van onze PRTD Squad, dan krijg je 25% korting op de intervisie.

 165,00 excl. BTW

Beschrijving

Doelgroep

Intervisie voor de zorg is voor zzp’ers in de zorg en teams die werkzaam zijn in het zorgdomein. Denk aan verpleegkundigen, verzorgenden, artsen en maatschappelijk werkers.

Kosten

De kosten bedragen €165,- exclusief BTW. Ben je lid van onze PRTD Squad? Dan krijg je 25% korting op de intervisie (€123,75 exclusief btw).

Duur

Eén dagdeel: ongeveer 4 uur.

Locatie en tijdstip

Wij stellen een groep samen en maken vervolgens in onderling overleg een afspraak waar en wanneer de intervisie plaatsvindt.

Meer weten?

Neem contact op

Klaar om samen de zorg naar
een hoger niveau te tillen?