WIE ZIJN WIJ

OVER ONS

'Goede kwaliteitszorg is voor iedereen een recht'

Onze drijfveer is om alle cliënten zo goed mogelijk te verzorgen en zo te begeleiden dat hun beperking verlicht kan worden. De steeds slechter wordende kwaliteit in de zorg is iets dat wij bij PRTD niet accepteren. Wij gaan voor beste kwaliteitszorg. Je behandelt geen beperkingen of aandoeningen, maar mensen.

Wij vinden dat cliënten meer vrijheid moeten krijgen in de betekenisvolle invulling van hun dag en dat niet elke dag hetzelfde moet zijn. Een belangrijke pijler in de Triple-C methodiek.

We hebben ruime ervaring in de zorg. Zorg zit in onze genen. En als familie zorgen we voor elkaar. Vanuit die intentie doen wij ons werk.

GEWOON DOEN!

Bij PRTD geloven we dat de beste zorg ontstaat wanneer we gewoon handelen. Door ‘Gewoon Doen’, haal je het beste uit jezelf én daarmee uit de client.

SAMEN STERK

Elke dag zetten wij ons in om met goede kwaliteitszorg de wereld voor iedereen een beetje mooier te maken. Samen en vanuit ons hart. Alleen samen zorgen we voor het hoogst haalbare: de allerbeste kwaliteitszorg. 

 

SERIEUS LACHEN

Ondanks de serieuze aard van ons werk, vinden we het erg belangrijk om ook te lachen. Zo creëren we een ontspannen en positieve sfeer. Niet alleen voor ons, maar ook voor onze cliënten.

 

ons team

Iedereen binnen PRTD brengt iets unieks mee. Het is alsof je deel uitmaakt van een hechte familie. We lachen samen, huilen samen en steunen elkaar door dik en dun. Ons team, met ruime ervaring in de gehandicaptenzorg,  bestaat uit (expert)planners, coaches, trainers,  recruiters en kwaliteit management.

Sander paas

Sander is ruim 17 jaar werkzaam geweest in de gehandicaptenzorg en heeft daarin veel ervaring opgedaan op voornamelijk moeilijk verstaanbaar gedrag groepen. De vraag achter het gedrag van een cliënt ontdekken is zijn grootste uitdaging. Naast het aansturen van het bedrijf geeft Sander coaching en trainingen in het hele land.

“Waarom moeilijk doen als het Samen kan!”

Daniëlla PAAS

Daniëlla neemt haar ervaring als persoonlijk begeleider op verschillende zorggroepen en als expert planner mee binnen het bedrijf. Samen met Sander stuurt zij het bedrijf aan.

“Wie handelt vanuit passie heeft geen werk, maar een leven.”

Jolanda Paas

Jolanda komt uit de uitzendbranche en neemt haar ruime ervaring als leidinggevende nu mee binnen PRTD. Als locatie manager is zij verantwoordelijk voor alle interne zaken bij het bedrijf. “Vanuit de kernwaarden van PRTD gaan we voor gezamenlijk resultaat richting zówel onze ZZP’ers als zorginstellingen.

Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg.

Kim Verhaar

Kim heeft de afgelopen jaren gewerkt als persoonlijk begeleider binnen de moeilijk verstaanbaar gedrag doelgroep. Als kwaliteit manager is Kim verantwoordelijk voor het relatiebeheer, de kwaliteit binnen het bedrijf en de kwaliteit die PRTD levert aan de opdrachtgevers en de cliënten.

Lef, passie en creativiteit; sleutelwoorden om op een inhoudelijke manier vorm te geven aan onze zorgbemiddeling.

“Samen met mijn collega’s zet ik mij iedere dag in voor alle teams en cliënten waar wij mee mogen samenwerken.”

Bas Meelkop

Bas heeft jaren in de gehandicapten zorg en psychiatrie gewerkt als begeleider. Zijn passie is het lezen van gedrag en dan met name onderlinge communicatie. Als trainer probeert hij iedereen die werkzaam is via PRTD op de werkvloer handvaten mee te geven om  de cliënten optimaal te kunnen begeleiden.

“Wat orde is voor de spin, is chaos voor de vlieg. Iedereens belevingswereld is anders en dat moet het uitgangspunt zijn voor ons werk”.

RAYMOND KARLAS

Na 15 jaar werkzaam geweest te zijn binnen de gehandicaptenzorg heeft Raymond de overstap gemaakt naar een functie als planner. Vanuit zijn ervaring weet Raymond heel goed wat een begeleider moet bieden en wat een zorggroep nodig heeft.

“Plezier in het werk maakt perfectie in het werk. Mijn plezier haal ik uit het vinden van een juiste match tussen een cliënt en een ZZP’er en het daardoor leveren van goede zorg.” 

Linda Koekkoek

Linda heeft na 23 jaar werken in de kinderopvang een nieuwe uitdaging gevonden als expert planner bij PRTD. In deze functie kan zij haar ervaring in het coördineren van inzet goed kwijt.

“Werken in de zorg doe je vanuit je hart.”

Annebrechtje La Lau

Annebrechtje is afkomstig uit de retail branche waarin zij de verantwoording had over een afdeling en de planning daarvan. Aangezien juist de planning iets was waaruit zij veel voldoening haalde heeft zij de overstap gemaakt naar PRTD. Hier ondersteunt zij nu de expert planners in de werkzaamheden.

Rita Palushaj

Rita heeft 25 jaar met veel passie in de zorg gewerkt. Nu zet zij haar ervaring en kennis in op een andere manier, namelijk als assistent planner. Hierbij ondersteunt zij de expert planners bij de dagelijkse werkzaamheden.

“Je moet loslaten wie je was, om te worden wie je gaat zijn”.

Shirley van der Pol

Shirley heeft 20 jaar in de gehandicaptenzorg gewerkt op zowel woongroepen als dagbestedingen. Nu zet zij haar passie voor zorg in als planner.

“Ik ben nog lerende in het vak van planner, maar eerlijkheid en geduld staan bij mij altijd voorop, hoe dan ook en waar dan ook.”

Xaviera Banel

Xaviera heeft afgelopen 10 jaar voornamelijk in de psychogeriatrie en revalidatiezorg gewerkt. Nadat ze is verhuisd van Amsterdam naar Rotterdam zocht ze een functie waarbij ze haar kennis en kunde nog wel dagelijks zou kunnen inzetten.
Als expert planner komt deze werkervaring nog dagelijks van pas.

“Moeilijk betekent niet onmogelijk. Het betekent dat je harder moet werken”.

Amanda van Haasterecht

Amanda heeft met veel liefde 18 jaar in de gehandicaptenzorg gewerkt als begeleider op zowel woongroepen als dagbestedingen. Nu werkt zij als expert planner bij PRTD waar ze met enthousiasme zorgt voor de juiste zorgprofessional op de juiste plek.

“Zorgen moet je doen, niet maken.”

Anneloes van der Struis

Anneloes heeft ervaring in veel verschillende branches, waaronder de kleding- en evenementen branche. Nu is zij de vestiging assistent van PRTD wat betekent dat zij alles en iedereen binnen het bedrijf ondersteunt in de voorkomende werkzaamheden. 

“Ik hou van de goede dingen in het leven en vooral van alles volop genieten! “

Irma van Rijn

Irma heeft ruim 25 jaar voor dezelfde werkgever gewerkt op een administratieve afdeling, maar na al die jaren was ze toe aan nieuwe energie waar ze haar opgedane kennis goed kan inzetten. Die plek heeft ze inmiddels gevonden bij PRTD waar zij de verantwoordelijkheid draagt voor de verwerking van de gewerkte uren van de zzp’ers.

“PRTD is voor mij een eye-opener en ik ben er trots op tot dit team te behoren!”

Kissy van der Velden

Kissy is werkzaam geweest binnen de forensische psychiatrie. Nu zet zij zich in binnen PRTD op de backoffice afdeling waar zij mede verantwoordelijk is voor het facturatie proces.

“Ik ben ontzettend blij om onderdeel uit te mogen maken van dit mooie bedrijf. Open communicatie, structuur en teamwork zijn mijn kernwaarden. Samen kunnen wij de kwaliteit en professionaliteit van de zorg waarborgen!”

Rob paas

Rob heeft jarenlange ervaring in het bedrijfsleven als leidinggevende. Hij zet deze ervaring in bij het coördineren van de financiële afdeling en administratieve zaken.

“Binnen PRTD zorg ik voor jouw financiele & administratieve belangen. Ik help je graag met al je vragen!”

Fred van Deutekom

Fred heeft een lange loopbaan achter de rug o.a. in de auto branche en als schilder. Ook al heeft hij inmiddels de pensioengerechtigde leeftijd bereikt, hij houdt niet van stilzitten. Bij PRTD zorgt hij voor een schoon en opgeruimd pand en doet daarbij allerlei voorkomende klusjes.

Jax

Jax is de officiële kantoor hond van PRTD.

Zijn taak binnen het bedrijf is het uitdelen van knuffels en het beveiligen van ons mooie kantoor.

Klaar om samen de zorg naar
een hoger niveau te tillen?