Recruitment

Recruitment

Samen met de opdrachtgever stellen wij een zeer specifieke en doelgerichte personeelsanalyse op. Hiermee gaan wij vervolgens intensief aan de slag. Het resultaat is die ene medewerker waar je al zo lang naar zoekt.

De potentiële medewerkers doorlopen een intensief voortraject om hun geschiktheid te testen. Bij PRTD bieden wij een breed scala aan trainingen aan om zo te garanderen dat de medewerker ook echt dé medewerker is waar je naar op zoek bent.  Daarnaast zorgen we er op deze manier ook voor dat de medewerker  alle benodigde kwaliteiten bezit en beheerst.  

Zorgbemiddeling

In ons netwerk bevindt zich een groot aantal medewerkers dat als ZZP’er actief is in de zorg. Wij bieden uitsluitend hoge kwaliteit en hanteren een hands-on beleid. Dit doen wij door de geleverde zorg nauwlettend in de gaten te houden en door heldere en goede communicatie met de opdrachtgever. PRTD kan met jouw arbeidstekort aan de slag gaan en de juiste medewerkers vinden om de openstaande functies tijdelijk in te vullen. De aangesloten ZZP’ers die gedurende deze periode voor jou aan het werk gaan, zijn goed geschoold in methodieken, weerbaarheid en kwaliteitsverbetering. Zij zijn gepassioneerd, kritisch en houden van doorpakken. Hiermee zijn wij baanbrekend en innovatief met betrekking tot het leveren van zorg diensten. Je krijgt niet zomaar een medewerker, je krijgt kwaliteitsverbetering.

Klaar om samen de zorg naar
een hoger niveau te tillen?