Ben jij een zZp zorgprofessional?

Sluit je aan bij de PRTD Squad!

Wij zoeken zzp zorgprofessionals
voor onze prtd squad

Ben jij ZZP'ER in de zorg?

Streef jij ernaar om de kwaliteit van zorg te verbeteren en wil je je hier volledig voor inzetten? Dan zoeken wij jou!

Samen kunnen we door middel van ad hoc diensten of langdurige projecten het verschil maken. Wij stellen niet alleen hoge kwaliteitseisen aan zorg, maar ook aan jou! Als je oprecht gelukkig wordt van het bieden van goede zorg, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Samen maken wij de zorg elke dag een beetje beter door te luisteren naar onze cliënten en hen de persoonlijke aandacht te bieden die zij nodig hebben.

WAAROM ZORGPROFESSIONALS VOOR PRTD KIEZEN

ALTIJD VOLDOENDE AANBOD IN WERKBARE UREN EN SHIFTS

Door het ruime aanbod aan beschikbare werkuren op de zorglocaties kunnen we onze ZZP zorgprofessionals altijd diensten aanbieden die passen in hun schema.

ONZE PLANNERS STAAN ALTIJD VOOR JE KLAAR

Je hebt direct contact met onze planners en backoffice medewerkers die je helpen met vragen en alles rondom de planning van jouw diensten.

BINNENKORT REGEL JE ALLES IN ONZE NIEUWE PRTD APP

Momenteel werken we hard aan onze eigen PRTD app, waarmee je veel zelf kunt regelen, zowel aan de planning als de financiële kant van ons werk.

aanmelden bij prtd

hoe werkt het precies?

Wanneer je het aanmeldformulier ingevuld hebt gaat onze recruiter Hannah met jouw aanmelding en CV aan de slag. Anneloes checkt alle gegevens, certificaten en toegestuurde documenten. Hannah neemt dan telefonisch contact met je op voor een eerste gesprek.

Als we beiden enthousiast zijn nodigen we je uit bij ons op kantoor voor een kennismaking. Tijdens een presentatie in onze bioscoop (ja echt!) leggen we je onze werkwijze uit en weet jij waar je precies aan toe bent.

We kunnen bij wederzijds goedvinden direct alle contracten tekenen. Op dat moment ben jij officieel lid van de PRTD Squad!

Heb je nu al een vraag of wil je eerst meer informatie voordat je je aanmeld?

Hannah Visser
– Recruiter
+31619884708
h.visser@prtd.nl

AANMELDEN ALS ZORGPROFESSIONAL

Ben jij ZZP’er in de Zorg? En wil jij via PRTD aan de slag? Vul onderstaand formulier in en onze recruiter Hannah of Anneloes neemt zo snel mogelijk contact met je op voor het beoordelen van jouw aanmelding. Vergeet niet alle verplichte documenten mee te sturen. Alvast bedankt voor jouw aanmelding, we kijken ernaar uit je snel te mogen ontmoeten op onns kantoor!
Inschrijfformulier ZZP'er Zorg
ID Bewijs (Geen rijbewijs) *
Maximale uploadgrootte: 16MB
Diploma (DUO-uittreksel) *
Maximale uploadgrootte: 16MB
CV (Let op: Vereist is minimaal 2 jaar werkervaring in de zorg) *
Maximale uploadgrootte: 16MB
KvK *
Maximale uploadgrootte: 16MB
Registratie klachtenregeling *
Maximale uploadgrootte: 16MB
Certificaten
Maximale uploadgrootte: 16MB
Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering *
Maximale uploadgrootte: 16MB
Met het versturen van dit formulier geef je toestemming aan ons om via deze gegevens contact met je te zoeken. Wil je weten hoe wij met jouw ingevulde gegevens omgaan, lees hier onze privacyverklaring

Klaar om samen de zorg naar
een hoger niveau te tillen?