Bemiddeling voor ZZP'ers in de gehandicaptenzorg

Sluit je aan bij de PRTD Squad!

Ben jij zzp’er in de gehandicaptenzorg en ben je op zoek naar uitdagende opdrachten? Streef je ernaar om als zorgprofessional de kwaliteit van de zorg iedere dag een beetje beter te maken? Dan zoeken wij jou!

Als bemiddelingsbureau hebben we namelijk een groeiend aantal korte en langdurige zzp opdrachten in de gehandicaptenzorg die we met onze community, de PRTD Squad, oppakken. Lid worden? Meld je aan!

WAAROM ZORGPROFESSIONALS VOOR PRTD KIEZEN

ALTIJD VOLDOENDE AANBOD IN WERKBARE UREN EN SHIFTS

Door het ruime aanbod aan beschikbare werkuren op de zorglocaties kunnen we onze zzp zorgprofessionals altijd diensten aanbieden die passen in hun schema.

ONZE PLANNERS STAAN ALTIJD VOOR JE KLAAR

Je hebt direct contact met onze planners en backoffice medewerkers die je helpen met vragen en alles rondom de planning van jouw diensten.

BINNENKORT REGEL JE ALLES IN ONZE NIEUWE PRTD APP

Momenteel werken we hard aan onze eigen PRTD app, waarmee je veel zelf kunt regelen, zowel aan de planning als de financiële kant van ons werk.

RUIM AANBOD TRAININGEN (MET KORTING)

Als lid van onze PRTD Squad ontvang je 25% korting op onze trainingen. Zo bespaar je een hoop geld om vakbekwaam te blijven.

Lid worden van de PRTD Squad: zo werkt het

  1. Vul het aanmeldformulier in.
  2. Onze recruiter verwerkt jouw aanmelding. Anneloes checkt alle gegevens, certificaten en andere toegestuurde documenten.
  3. Eén van onze recruiters neemt contact met je op voor een eerste gesprek. Is er een klik? Dan nodigen we je uit voor een kennismaking bij ons op kantoor.
  4. De kennismaking is in onze bioscoop (ja echt!). We vertellen je alles over onze werkwijze en beantwoorden jouw vragen. Zijn we beiden enthousiast? Dan schrijven wij je in en ben je officieel lid van onze PRTD Squad! Op naar de eerste opdracht 😊.

Heb je nu al een vraag of wil je eerst meer informatie voordat je je aanmeld? Neem dan contact op met één van onze recruiters.

Wij zijn er voor alle cliënten in de gehandicaptenzorg

Samen met jou als zzp zorgprofessional willen we de allerbeste zorg leveren aan alle doelgroepen in de gehandicaptenzorg. Van mensen met een licht verstandelijke beperking tot mensen met een ernstige meervoudige beperking.

Zo zorgen we er samen voor dat iedereen de zorg krijgt die hij of zij verdient en kun jij het werk doen waar je de meeste voldoening uit haalt.

Meld je aan als zorgprofessional

Klaar om aan de slag te gaan? Meld je aan als zzp’er en wie weet ben jij straks lid van de PRTD Squad. Nadat we jouw aanmelding hebben ontvangen, neemt één van onze recruiters zo snel mogelijk contact met je op. We kijken ernaar uit om jou te ontmoeten!

Klaar om samen de zorg naar
een hoger niveau te tillen?