Recruitment GGZ & Gehandicaptenzorg

Vind de zorgprofessional die bij jou past

Ben je op zoek naar zorgprofessionals in de GGZ of gehandicaptenzorg? Langdurig of kort. Periodiek of voor een vast dienstverband? De recruiters van PRTD zorgen voor de juiste match zodat jouw cliënten krijgen wat ze verdienen: de beste zorg.

Met kennis en praktijkervaring maakt PRTD
de zorg iedere dag een beetje beter

Zo vinden we de zorgprofessional die jij zoekt

1. Kennismaken

We komen bij je langs om kennis te maken en jouw wensen te inventariseren. We kijken daarbij niet alleen naar de papieren en ervaring die de zorgprofessional moet hebben, maar ook naar de persoonlijkheid die gewenst is.

2. Zoeken en vinden

Onze planners gaan in onze community van zorgprofessionals, de PRTD Squad, op zoek naar de juiste persoon. Onze community is uitgebreid gescreend, zodat je kunt rekenen op de beste kwaliteit zorgprofessionals.

3. Matchen

We introduceren onze zorgprofessionals op de manier die jij prettig vindt. Bijvoorbeeld met een brief en een cv of met een persoonlijke video van de professional. Om te ervaren of de zorgprofessional een match is, zijn meeloopdiensten mogelijk.

Gediplomeerde en gecertificeerde zorgprofessionals met duo-check

Om de beste zorg te bieden, stellen we hoge eisen aan onze professionals en voeren we regelmatig controles uit, zoals:

  • Een referentiecheck
  • DUO-check
  • Check op arbeidsverleden
  • Registratie klachtenregeling
  • Controle op inschrijving bij de KvK
  • Controle op geldige VOG

Verder moeten al onze zorgprofessionals minimaal 2 jaar praktijkervaring hebben en voor bedrijfsaansprakelijkheid verzekerd zijn. Ook zijn geldige certificaten verplicht voor medicatieveiligheid, weerbaarheid en wetgeving en methodisch werken.

Deze opdrachtgevers gingen je voor

Meer weten?

Trainingen en coaching

De zorg in de GGZ en de gehandicaptenzorg moet beter en daar zetten we ons iedere dag met ongeremde passie voor in. Dat doen we enerzijds door de juiste zorgprofessionals met onze opdrachtgevers te matchen. Anderzijds bieden we trainingen en coaching aan zodat zorgprofessionals zich kunnen blijven ontwikkelen.

De trainingen en coaching zijn voor iedereen toegankelijk. Dus ook voor het vaste personeel van zorginstellingen en zzp’ers die via andere zorgbemiddelingsbureaus werken.

Klaar om samen de zorg naar
een hoger niveau te tillen?