BHV cursus voor zorgprofessionals

De Arbowet verplicht dat iedere werkgever de veiligheid van medewerkers en bezoekers moet kunnen garanderen. Wie personeel in dienst heeft, zal daarom één of meerdere medewerkers via een BHV cursus moeten opleiden tot bedrijfshulpverlener.

Het betreft een korte praktijkgerichte BHV cursus waarin je leert om te handelen in noodsituaties en om schade en letsel te beperken.

De opleiding bestaat uit een theoriegedeelte in de vorm van een e-learning die je voorafgaand aan de praktijkdag dient te volgen. De praktijkdag bestaat uit één dagdeel Eerste Hulp (Spoedeisende en Niet Spoedeisende hulp, inclusief Reanimatie/AED) en één dagdeel Brandbestrijding, Ontruiming en Communicatie.

Op aanvraag

Beschrijving

Doelgroep

Personen die door de werkgever zijn aangewezen om als voorpostfunctie voor de professionele hulpdiensten extra taken te verrichten.

Studiebelasting

De BHV cursus voor zorgprofessionals bestaat uit zelfstudie (minimaal 4 uur) + 1 dag praktijk (8 contacturen). Tijdens het praktijkgedeelte behandelen we de volgende onderdelen:

  • Eerste Hulp
  • Brandbestrijding, Communicatie en Ontruiming

Examinering/Certificering

Tijdens de cursus word je door de instructeur beoordeeld op competenties. Bij voldoende resultaat ontvang je het diploma Bedrijfshulpverlener.

Kosten

De BHV cursus voor zorgprofessionals kost €200,00 exclusief btw.

Geldigheid

Het diploma blijft geldig, mits je de BHV cursus regelmatig opnieuw volgt (advies is jaarlijks herhalen).

Vraag een offerte aan

De prijs voor de BHV cursus voor zorgprofessionals is maatwerk. Zo speelt bijvoorbeeld het aantal deelnemers een rol. Neem contact met ons op en ontvang een offerte op maat.

Contact opnemen

Klaar om samen de zorg naar
een hoger niveau te tillen?