Ben jij een zzp zorgprofessional?

Sluit je aan bij de PRTD Squad!

Streef jij ernaar om de kwaliteit van zorg te verbeteren en wil je je hier volledig voor inzetten? Dan zoeken wij jou!

Samen kunnen we door middel van ad hoc diensten of langdurige projecten het verschil maken. Wij stellen niet alleen hoge kwaliteitseisen aan zorg, maar ook aan jou! Als je oprecht gelukkig wordt van het bieden van goede zorg, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Samen maken wij de zorg elke dag een beetje beter door te luisteren naar onze cliënten en hen de persoonlijke aandacht te bieden die zij nodig hebben.

WAAROM ZORGPROFESSIONALS VOOR PRTD KIEZEN

ALTIJD VOLDOENDE AANBOD IN WERKBARE UREN EN SHIFTS

Door het ruime aanbod aan beschikbare werkuren op de zorglocaties kunnen we onze zzp zorgprofessionals altijd diensten aanbieden die passen in hun schema.

ONZE PLANNERS STAAN ALTIJD VOOR JE KLAAR

Je hebt direct contact met onze planners en backoffice medewerkers die je helpen met vragen en alles rondom de planning van jouw diensten.

BINNENKORT REGEL JE ALLES IN ONZE NIEUWE PRTD APP

Momenteel werken we hard aan onze eigen PRTD app, waarmee je veel zelf kunt regelen, zowel aan de planning als de financiële kant van ons werk.

aanmelden bij prtd

hoe werkt het precies?

Wanneer je het aanmeldformulier ingevuld hebt gaat één van onze recruiters met jouw aanmelding en CV aan de slag en worden alle gegevens, certificaten en toegestuurde documenten gecheckt. Daarna wordt telefonisch contact met je opgenomen voor een eerste gesprek.

Als we beiden enthousiast zijn nodigen we je uit bij ons op kantoor voor een kennismaking. Tijdens een presentatie in onze bioscoop (ja echt!) leggen we je onze werkwijze uit en weet jij waar je precies aan toe bent.

We kunnen bij wederzijds goedvinden direct alle contracten tekenen. Op dat moment ben jij officieel lid van de PRTD Squad!

Vragen of meer informatie?

Heb je nu al een vraag of wil je eerst meer informatie voordat je je aanmeld? Neem dan contact op met één van onze recruiters.

AANMELDEN ALS ZORGPROFESSIONAL

Ben jij ZZP’er in de Zorg? En wil jij via PRTD aan de slag? Via onderstaande knop meld jij je gemakkelijk aan, waarna één van onze recruiters zo snel mogelijk contact met je opneemt voor het beoordelen van jouw aanmelding. Vergeet niet alle verplichte documenten mee te sturen. Alvast bedankt voor jouw aanmelding, we kijken ernaar uit je snel te mogen ontmoeten op ons kantoor!

Klaar om samen de zorg naar
een hoger niveau te tillen?