Training persoonlijk meesterschap

Maak jij jouw eigen geluk? Haal jij het beste uit jezelf? Of kom jij jezelf vaak tegen? Heb jij het gevoel dat jouw leven niet loopt zoals je zou willen? Neem de controle dan weer in handen. In de training van persoonlijk meesterschap gaat jij de strijd aan met jezelf.

Maak jij je eigen geluk en haal je het beste uit jezelf? Of kom je jezelf vaak tegen? Heb je het gevoel dat jouw leven niet loopt zoals je zou willen? Neem de controle dan weer in handen! In de training van persoonlijk meesterschap ga je de strijd aan met jezelf. Wat maakt jou wie jij bent en wat zijn jouw grootste kwaliteiten? Door middel van ervaringsoefeningen en specifieke opdrachten gaan wij aan de slag om jouw ontwikkeling te versterken, je verder te helpen in de richting van jouw dromen en je de controle op jouw eigen geluk weer terug te geven. Wij bieden een duidelijke, soms confronterende en inhoudelijk sterke training aan als het gaat om persoonlijk meesterschap. Durf jij het aan? Neem vrijblijvend contact met ons op.

  • Groepen: ± 1-8 personen per training
  • Duur: ± 2 dagdelen van 8 uur. Totaal: 16 uur
  • Na afloop: een individueel coachtraject van minimaal 3 sessies om het persoonlijk meesterschap te personaliseren en te verankeren
  • Vrijblijvend langere coachtrajecten om diverse ontwikkelingen samen met een coach aan te gaan.